Skip to content

Nieuws

Weer meer zonnepanelen

Ondanks de lange levertijden blijft het aantal woningen met zonnepanelen goed groeien. Inmiddels hebben 153 woningen (44%) in onze wijk zonnepanelen.
Lees meer

Energie Markt

De Energie Markt op zondag 16 oktober trok veel bezoekers uit de wijk. Leveranciers en ervaringsdeskundigen gaven uitleg over duurzame mogelijkheden tot energiebesparing.
Lees meer

NK Tegelwippen

Verduurzamen kan al in je eigen tuin beginnen. Tegels eruit, groen erin. Iedereen met een eigen tuin kan meedoen. Help de natuur en help Zevenaar hoger op de lijst te komen. De stand is
Lees meer

Saharazand

In maart daalde een laag Sahara zand neer op onze auto's en daken. Die spoelde er niet vanzelf af. Maar verdween wel met de sneeuw. Moeten we onze panelen regelmatig schoonmaken?
Lees meer

Zonneplan Zevenaar

Op donderdag 10 maart om 19:30 organiseert de gemeente een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Dan wordt ook de zonnepanelenactie uitgelegd.
Lees meer

Meer zonnepanelen

De wijk heeft 31 meer woningen met zonnepanelen dan een jaar eerder. Steeds meer bewoners kiezen ervoor om zelf groene stroom op te wekken. Vooral met de huidige hoge energieprijzen is dit extra aantrekkelijk.
Lees meer
0
Zonnepanelen
0 +
Bewoners
0 +
Woningen