Skip to content

Nieuws

Door technische problemen bij de overstap naar een ander hostingpartner kunnen helaas de laatste nieuwsitems niet meer worden getoond.

Binnenkort worden die herplaatst en aangevuld met nieuwe berichten

Excuses voor het ongemak.

Energie Markt

Kom op zondag 16 oktober 2022 tussen 12 en 16 uur naar de Energie Markt op de watervogel en stel je vragen aan leveranciers en ervaringsdeskundigen uit de wijk
Lees meer

NK Tegelwippen

Verduurzamen kan al in je eigen tuin beginnen. Tegels eruit, groen erin. Iedereen met een eigen tuin kan meedoen. Help de natuur en help Zevenaar hoger op de lijst te komen. De stand is
Lees meer

Saharazand

In maart daalde een laag Sahara zand neer op onze auto's en daken. Die spoelde er niet vanzelf af. Maar verdween wel met de sneeuw. Moeten we onze panelen regelmatig schoonmaken?
Lees meer

Zonneplan Zevenaar

Op donderdag 10 maart om 19:30 organiseert de gemeente een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Dan wordt ook de zonnepanelenactie uitgelegd.
Lees meer

Meer zonnepanelen

De wijk heeft 31 meer woningen met zonnepanelen dan een jaar eerder. Steeds meer bewoners kiezen ervoor om zelf groene stroom op te wekken. Vooral met de huidige hoge energieprijzen is dit extra aantrekkelijk.
Lees meer

Energiecoach

Vanaf september kunnen inwoners (huurders en eigenaren) in de gemeente Zevenaar hulp inroepen van een energiecoach bij de verduurzaming van de eigen woning. In onze wijk zijn twee vrijwilligers hiervoor opgeleid.
Lees meer
0
Zonnepanelen
0 +
Bewoners
0 +
Woningen