Skip to content

Nieuws

Saharazand

In maart daalde een laag Sahara zand neer op onze auto's en daken. Die spoelde er niet vanzelf af. Maar verdween wel met de sneeuw. Moeten we onze panelen regelmatig schoonmaken?
Lees meer

Zonneplan Zevenaar

Op donderdag 10 maart om 19:30 organiseert de gemeente een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Dan wordt ook de zonnepanelenactie van de gemeente uitgelegd.
Lees meer

Meer zonnepanelen

De wijk heeft 31 meer woningen met zonnepanelen dan een jaar eerder. Steeds meer bewoners kiezen ervoor om zelf groene stroom op te wekken. Vooral met de huidige hoge energieprijzen is dit extra aantrekkelijk.
Lees meer

Energiecoach

Vanaf september kunnen inwoners (huurders en eigenaren) in de gemeente Zevenaar hulp inroepen van een energiecoach bij de verduurzaming van de eigen woning. In onze wijk zijn twee vrijwilligers hiervoor opgeleid.
Lees meer

Energieloket

Het Regionaal Energieloket Zevenaar is weer actief. Je kan er terecht voor vragen over energie besparen of duurzaam wonen. Op de website van het energieloket vindt je veel informatie.
Lees meer

Energieadvies

Ons digitale Energieadvies deel 1, is klaar en inmiddels gedeeld met alle aanvragers. Dit advies blijft beschikbaar. Deel 1 gaat over individuele maatregelen voor de verduurzaming van onze woningen.
Lees meer
0
Zonnepanelen
0 +
Bewoners
0 +
Woningen